Hordalandsfotball

Oddstips 6.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Mandag og nye muligheter på langoddsen. Det er full runde i Italiensk serie A. Vi har også en kamp i FA cupen i England også som kan være et bra spilleobjekt. Arsenal møter Leeds i den duellen.

1. Napoli – Inter B 2.55
Men vi går for en kamp i serie A, mellom Napoli og Inter. På hjemmebane har ikke Napoli tapt for Inter i sine 3 siste møter. Arkadiusz Milik er toppscorer på Napoli med 6 mål. Romelu Lukaku har scoret flest for Inter med sine 12 mål. Inter sin bortestatistikk denne sesongen: 7-1-0. Oddsen på kampen er slik: H 2.35, U 3.15 og B 2.55. Inter ligger på 2.plass i serien med 42 poeng og har klare ambisjoner om vinne den. Napoli ligger på 8.plass med 24 poeng. Inter har nesten dobbelt så mange poeng som Napoli og en knallsterk borte statistikk. Vi går for en borteseier til 2.55 i odds. Den står seg greit som singel. Kampstart kl 2045.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ukens lykkespill: