Hordalandsfotball

Oddstips 7.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Tirsdagen byr på en del mulige fotballkamper å satse på. Vi må et stykke ned i ligasystemet i England, men for de som følger med kan det være en del godbiter der. Men det knytter seg kanskje mest interesse til lokaloppgjøret i Ligacupen i Manchester.

1. Manchester United – Manchester City
Manchester Utd har ikke tapt noen av sine 13 siste hjemmekamper. Man.City har vunnet 3 kamper på rad. I de siste 24 møtene når Man Utd spiller hjemme, har de vunnet 12, det har blitt 5 uavgjort, mens Man City har vunnet 7. Målforskjellen er 42-33 i favør Man Utd. Man.Utd. vant borte mot City før jul i serien. Men vil de prioritere denne cupen, eller blir det reservenes fest aften?. City har nok en bredere og bedre stall enn United. Oddsen på kampen: H 3.95, U 3.90 og B 1.65. Stor tro på City her altså. NT tror ikke United tar seieren hjem. Det kan være lurt å vente til lagoppstillingene kommer,
da først vet man hvem som prioriterer kampen. Vi lar kampen stå åpen så langt. Satser du en slant på United seier så gir det bra tilbake. Satser du på City så får du en mindre gevinst. Kampstart kl 2100. Man må regne med at oddsen endrer seg frem til kampstart.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: