Hordalandsfotball

Oddstips 8.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Onsdag og ikke helt det store utvalget i fotballkamper. Litt Ligacup fra England, litt cup fotball fra Spania og litt ymse fra Hellas. Men ikke dermed sagt at man ikke kan finne noe og tjene noen kroner på.

1. Valencia – Real Madrid U 3.50
Vi skal se på kampen mellom Valencia og Real Madrid i Supercopa i Spania.Real Madrid er uten tap på sine 14 siste kamper. Valencia er uten tap på sine 7 siste kamper. I de siste 30 møtene når Valencia spiller hjemme, har de vunnet 9, det har blitt 7 uavgjort, mens Real Madrid har vunnet 14. Målforskjellen er 58-43 i favør Real Madrid. Oddsen på kampen:  H 3.35, U 3.50 og B 1.90. Begge lag spiller en del uavgjort og vi tror det vil stå U når det står 90 minutter. Oddsen på U er 3.50 og gir en pen slant. Kampstart kl 2000.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: