Hordalandsfotball

Oddstips 16.januar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Helt det store utvalget innen fotballen er det ikke denne torsdagen midt i januar. Kampene i håndball EM begynner å dra seg til , etter som noen av favorittene ryker ut. Det kan være noen kroner å tjene for den som klarer å finne de rette resultatene der. Men vi holder oss til fotballen og ser på en kamp i den italienske Serie A.

Parma  – Roma U 3.45
Parma møter Roma i denne serierunden. Roma har gått på to smeller i det siste og senest med tap for Juventus. Roma har ikke tapt på sine 4 siste bortekamper. I de siste 24 møtene når Parma spiller hjemme, har de vunnet 6, det har blitt 5 uavgjort, mens Roma har vunnet 13 kamper. Målforskjellen er 39-23 i favør Roma. Oddsen på kampen: H 3.55, U 3.45 og B 1.80. Vi satser på en U her til 3.45 i odds selv om NT holder Roma som favoritt. Vi satser på at en bedre formutvikling hos hjemmelaget fører til en poengdeling. Kampstart kl 2115.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: