Hordalandsfotball

Oddstips 1.februar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det er et flott utvalg med fotballkamper som møter oss på langoddsen denne lørdagen. Det er full runde i de fleste europeiske ligaer som spiller på denne tiden av året. Vi skal til England og se på en kamp i Premier League.

Manchester United – Wolverhampton Wanderers  H 2.10
Hjemmelaget ligger på 5.plass med 34 poeng, like mange har Wolves på 7.plass. Så det er tett mellom lagene her. United kommer rett fra en seier over naborivalen Manchester City i Ligacupen, men røk ut på dårligere målforskjell i fra borteoppgjøret. På hjemmebane har ikke Man Utd tapt for Wolves i sine 8 siste møter.Wolves sin bortestatistikk denne sesongen: 4-5-3. Marcus Rashford er toppscorer på Man Utd med 14 mål. Raul Jimenez har scoret flest for Wolves med sine 11 mål. Oddsen på kampen: H 2.10, U 3.20 og B 3.45. Vi har tro på at United klarer å få med seg alle poengene fra dette oppgjøret til 2.10 i odds. Kampstart kl 1830.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens tippetips:

Sjekk dagens pott: