Hordalandsfotball

Oddstips 11.februar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Eirik Gudmundsen


De som fulgte oss søndag kunne glede seg over gevinst. I går var det ikke noe som var verdt  spilel på. Denne tirsdagen har litt mer fotball å by på på langoddsen. Full runde i engelsk Championship pluss mange kamper nedover i det engelske seriesystemet. Noen kamper også i de øvrige toppligaer i Europa.

1. Nottingham Forest – Charlton  (hcp 0-1) H 2.40
Vi skal se på en kamp i engelsk Championship mellom Nottingham Forest – Charlton Athletic.
Hjemmelaget på 4.plass med kun noen få poeng opp til direkte opprykk. Bortelaget på 21.plass og meget nærme bunnen. For et år siden lå Nottingham Forest på 8. plass med 45 poeng. Nå er de på 4.plass med 54 poeng. Nottingham Forest har ikke tapt noen av sine 5 siste hjemmekamper. Charlton har spilt 4 bortekamper på rad med tap. Oddsen på kampen: H 1.50, U 3.70 og B 5.20. Litt for lave odds på hjemmeseier, så vi satser på et handikap spill der Charlton starter med 1-0
og Nottingham scorer minst 2 og vinner til 2.40 i odds. Denne kan ikke spilles som singel så vi tar med en kamp til fra divisjonen under.

2.Peterborough United – Southend United H 1.25
Hjemmelaget er storfavoritt her til 1.25 i odds på hjemmeseier. Samlet odds på disse to kampene blir 3,00. Kampstart kl 2045 på begge kamper.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: