Hordalandsfotball

Oddstips 12.februar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Denne onsdagen byr på en del fotball som man kan sette noen kroner på. I England er det noen kamper i Championship, full runde i skotsk Premiereship og noen cup kamper i de andre europeiske ligaer. I tillegg er det pene kroner å hente i dagens Lotto-trekning

Millwall – Fulham B 2.35
Vi skal se på en kamp i engelsk Championship mellom Millwall FC – Fulham. Fulham ligger 2.plass i serien og ønsker å rykke rett opp igjen i det gode selskap. Milwall ligger på 10.plass. Millwall har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Jed Wallace er toppscorer på Millwall med 10 mål. Aleksandar Mitrovic har scoret flest for Fulham med sine 20 mål. For et år siden lå Millwall på 19. plass med 33 poeng. Nå er de på 10.plas med 45 poeng. Det er en stor forskjell i formutviklingen til de to lagene. Oddsen på kampen: H 2.80, U 2.90 og B 2.35. Her går vi for en B til brukbare 2,35 i odds.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: