Hordalandsfotball

Oddstips 13.februar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Torsdag og nye muligheter på langoddsen, men meget magert utvalg på fotball fronten. Det gjelder å finne de rette objektene, og i dag skal vi se på Martin Ødegårds mannskap Real Sociedad mot Mirandes i den spanske cupen.

Real Sociedad – Mirandes (Scorer Isak) Ja 1.80
Real Sociedad sjokket med å slå Real Madrid på sin egen hjemmebane i forrige runde i cupen.
Mirandes er uten tap på sine 12 siste kamper. Mirandes har ikke tapt på sine 6 siste bortekamper.
Real Sociedad har vunnet 4 hjemmekamper på rad. Oddsen på kampen: H 1.30, U 4.25 og B 9.50. Divisjonsforskjellen vil nok slå ut her og Real Sociedad bør klare dette. Dårlig odds på hjemmeseier, så vi prøver et handikap spill der Alexander Isak scorer mål til 1.80 i odds. Kampstart kl 2100

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ukens pott: