Hordalandsfotball

Oddstips 14.februar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset, arkiv 2016


Fredagen byr på en del fotball fra de europeiske ligaer, og på sein kveldstid. Den irske Premier Divisjon starter opp igjen for sesongen 2020 . Vi vender derimot blikket mot Bundesliga. Husk også kjempepotten i Eurojackpot i kveld!

Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt (pause/slutt)  H/H 1.95
Borussia på 3.plass, Eintracht på 9.plass. På hjemmebane har ikke Dortmund tapt for E. Frankfurt i sine 8 siste møter. E. Frankfurt er uten tap på sine 5 siste kamper. Jadon Sancho er toppscorer på Dortmund med 12 mål. Goncalo Paciencia har scoret flest for E. Frankfurt med sine 7. Hjemmelaget har gått på to smeller i det siste, men vi tror de kommer tilbake i denne kampen. Erling Braut Håland vil nok svært gjerne komme på scoringslisten igjen. Oddsen på kampen:  1.36, U 4.55 og B 5.55. Noe dårlig odds på hjemmeseier gjør at vi velger en dobbel der Borussia leder til pause og vinner til 1.95 i odds. Kampstart kl 2030.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Stor pott i dag i Eurojackpot. Skal du vinne, må de spille!