Hordalandsfotball

Oddstips 16.februar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Denne søndagen byr på en del toppfotball . Ikke full runde i de europeiske ligaer, men en del interessante oppgjør likevel. Vi skal til England.

Aston Villa – Tottenham B 1.85
Vi ser på oppgjøret Aston Villa – Tottenham i Premier League. Villa ligger på 17.plass med 27 poeng, Tottenham på 6.plass med 37 poeng. Aston Villa har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper mot Tottenham. Tottenham har ikke vunnet noen av sine 5 siste bortekamper. Jack Grealish er toppscorer på Aston Villa med 7 mål. Harry Kane har scoret flest for Tottenham med sine 11 mål.
Oddsen på kampen: H 3.85, U 3.60 og B 1.85. Vi holder oss til B og 1.85 i odds. Ønsker man noe mer dristig kan man sette en dobbel med B til pause og B til slutt til 2.70 i odds. Kampstart kl 1500.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Klar for søndagens tippekupong?

Sjekk ut ukens lykkespill: