Hordalandsfotball

Oddstips 17.februar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset

Det ble en pen gevinst søndag etter den sene scoringen til Tottenham. Etter en flott fotballhelg, så kommer hverdagen igjen. Mandag og nye muligheter på langoddsen. Ikke helt det store utvalget kanskje, men vi finner en kamp som vi skal se nærmere på.

Chelsea – Manchester United H 1.85
Mandagskampen i Premier League i dag er Chelsea – Manchester United. Det er fjerdeplass på Chelsea og 41 poeng mot United på 9.plass med 35 poeng. Tammy Abraham er toppscorer på Chelsea med 13 mål. Marcus Rashford har scoret flest for Man Utd med sine 14 scoringer. I de siste 33 møtene når Chelsea spiller hjemme, har vertene vunnet 14, det har blitt 11 uavgjort, mens Man Utd har vunnet 8. Målforskjellen er 47-36 i favør Chelsea. Forrige sesongs oppgjør mellom lagene: 2-2 (Chelsea hjemme) og 1-1 (Man Utd hjemme). Oddsen på kampen: H 1.85, U 3.50 og B 3.95. Vi går for hjemmeseier og 1.85 i odds. Kampstart kl 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.