Hordalandsfotball

Oddstips 18.februar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Tirsdag og midt i februar . Kanskje ikke den beste tiden for fotball? Å joda, Champions League er tilbake og i kveld så møtes noen av de bedre lagene som er med i turneringen. Det går to kamper denne tirsdagen, Borussia Dortmund mot PSG og Atletico Madrid mot Liverpool.

Atletico Madrid – Liverpool (Scorer Mane) Ja 2.70
Vi skal se på kampen mellom Atletico og Liverpool. Liverpool er uten tap på sine 14 siste kamper. Atletico Madrid har ikke tapt noen av sine 5 siste hjemmekamper. Liverpool har ikke tapt på sine 6 siste bortekamper. Et skikkelig toppoppgjør dette. Oddsen på kampen:  H 3.40, U 3.20 og B 2.15. Vi satser på at Sadio Mane scorer til 2.70 i odds. Det burde gi en brukbar gevinst. Kampstart kl 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk kommende pott: