Hordalandsfotball

Oddstips 19.februar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Denne onsdagen byr på mer god fotball. En utsatt kamp i Premiere League mellom Manchester City og West Ham. To kamper i Champions League, Atalanta – Valencia og Tottenham – RB Leipzig. I tillegg pene kroner i Lotto denne onsdagen.

Tottenham – RB Leipzig H 2.55
Vi velger kampen mellom Tottenham og RB Leipzig som vår kamp i dag. Begge meget gode, men vi tror at hjemmelaget har fått et oppsving under Mourinho. Tottenham er uten tap på sine 7 siste kamper. Tottenham har vunnet 4 hjemmekamper på rad. Tottenham har vunnet 3 kamper på rad. Dette momentumet tror vi hjemmelaget drar nytte av. Oddsen på kampen: H 2.55, U 3.55 og B 2.60. Kampstart kl 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: