Hordalandsfotball

Oddstips 2.februar

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset


Søndag og en flott ny dag for fotballen på Langoddsen. Full runde for damer i England i dag. Martin Ødegård skal i aksjon med Real Sociedad i dag, pluss mange andre godbiter. Vi skal til en kamp i Premier League.

Tottenham – Manchester City (Sterling scorer) Ja 2.30
Det er et oppgjør mellom nummer 7 og nummer 2 på tabellen, greit nok det, men man må ikke glemme at det også er et oppgjør mellom Jose Mourinho og Pep Gardiola . Det ligger mye prestisje i dette oppgjøret. Oddsen på kampen: H 4.95, U 4.35 og B 1.55. Men vi ønsker høyere odds og går for varianten at Raheem Sterling scorer til 2,30 i odds. Denne kan stå som singel. Kampstart kl 1730.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ukens lykkespill;