Hordalandsfotball

Oddstips 20.februar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Ny dag og nye muligheter på langoddsen. Det er 16 kamper i Europa League i dag. Mange profilerte lag med, selv om turneringen kommer litt i skyggen av Champions League. Har du husket å spille Eurojackpot til fredag? Hele 230 millioner i potten!

FC København – Celtic H 2.20
Celtic har en seiersrekke på 9 kamper på bortebane. De 3 siste kampene til FCK har endt med tap.
Celtic har vunnet 9 kamper på rad. Celtic er i strålende form om dagen og til og med Ajer scorer mål.
Oddsen på kampen:  H 3.10, U 3.20 og B 2.20. Vi går for en seier til Celtic til 2.20 i odds. Kampstart kl 1855.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ukens pott: