Hordalandsfotball

Oddstips 21.februar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Fredagen byr litt variert meny på langoddsen. Endel kamper på andre nivå i de europeiske ligaer ispedd noen toppkamper. Vi skal til Irsk Premier Division og oppgjøret mellom Shelbourne – Dundalk. I tillegg er det over 200 millioner å hente i dagens Eurojackpot.

Shelbourne – Dundalk H 6.40
Fjorårets historikk tilsier at bortelaget skal ta denne seieren. Shelbourne har ikke vunnet noen av sine 8 siste kamper mot Dundalk. Shelbourne er uten tap på sine 6 siste kamper. Shelbourne har vunnet 4 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 6.40, U 3.80 og B 1.37. Vi satser på at det ikke blir historikken som vinner her, men formen hos lagene. Vi går for seier til Shelbourne til 6.40 i odds. Kampstart kl 2045.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: