Hordalandsfotball

Oddstips 29.februar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Trond Gausemel


En ny flott idrettshelg venter på oss på langoddsen. Et meget bra utvalg kamper i det engelske seriesystemet, skotske serien og ellers i Europa. Vi vender blikket mot Premier League og oppgjøret mellom Watford – Liverpool.

Watford – Liverpool (Mane scorer) Ja 1.90
Watford har ikke vunnet noen av sine 6 siste kamper. For et år siden lå Watford på 7. plass med 40 poeng. Nå er de på 19.plass med 24 poeng. Troy Deeney er toppscorer på Watford med 5 mål. Mohamed Salah har scoret flest for Liverpool med sine 15 mål. Liverpool er ubestridt i den hjemlige serien og det skal mye til for at de ikke klarer å vinne denne kampen også. Oddsen på kampen: H 6.50, U 4.50 og B 1.42. Litt for lave odds for oss på borteseier, så vi går for en variant der Sadio Mane scorer til 1.90 i odds. Denne står som singel. Kampstart kl 1830.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens tippetips:

Sjekk dagens pott: