Hordalandsfotball

Oddstips 3.februar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Helgens kamper er historie og vi starter på en ny uke på langoddsen. Ikke det helt store utvalget på en mandag, men noe finner man da. Vi skal se på en kamp i Italiensk serie A.

Sampdoria – Napoli B 1.75
Sampdoria på 16.plass med 20 poeng, Napoli noe bedre på 11.plass med 27 poeng. Ikke så veldig stor forskjell på lagene. Napoli sin bortestatistikk denne sesongen: 3-4-3. Fabio Quagliarella er toppscorer på Sampdoria med 5 mål. Arkadiusz Milik har scoret flest for Napoli med sine 7 mål. I de siste 19 møtene med Sampdoria som hjemmelag, har de vunnet 6, det har blitt 4 uavgjort, mens Napoli har vunnet 9. Målforskjellen er 32-30 i favør Napoli. Oddsen på kampen: H 3.65, U 3.45 og B 1.75 . Vi går for borteseier til 1.75 i odds. Kampstart kl 2045.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: