Hordalandsfotball

Oddstips 4.februar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det ble en småfin gevinst for de som fulgte oss mandag. Denne tirsdagen byr på mye cup spill på langoddsen. FA-cup runde i England selvsagt, men også en del kamper i den tyske og spanske cupen.

Liverpool – Shrewsbury B 2.90
Vi satser på den engelske FA cupen i dag og velger kampen mellom Liverpool – Shrewsbury Town. Liverpool hadde en dårlig dag i det første oppgjøret. Og i dette oppgjøret er det under 23 laget som skal vise seg frem. Shrewsbury har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Liverpool er uten tap på sine 12 siste kamper. Liverpool har vunnet 8 hjemmekamper på rad. Denne kampen blir spesiell og mye står og faller på hvordan ungguttene til Liverpool takler et fysisk tredje nivå lag. Oddsen på kampen: H 2.00, U 3.50 og B 2.90. Vi tror bortelaget blir for sterke for ungdommene og satser på B til 2.90 i odds.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott