Hordalandsfotball

Oddstips 8.februar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


En flott sportshelg står foran oss og det gir mange valgmuligheter på langoddsen. I England er det fortsatt vinterpause for Premier League lagene med noen få unntak. Championship og nedover i systemet der går det som normalt. I de store ligaene rundt i Europa spilles det på øverste nivå og det er et av de oppgjørene vi skal se på i dag.

Bayer 04 Leverkusen-Borussia Dortmund (spes.spill Håland scorer/Dortmund vinner) H 3.00
Norges nye yndling , Erling Braut Håland skal spille borte i oppgjøret Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund i Bundesliga. Han har vært flittig på scoringslisten etter at han kom til tysk fotball. Leverkusen har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper mot Dortmund. Kevin Volland er toppscorer på Leverkusen med 7 mål. Jadon Sancho har scoret flest for Dortmund med sine 12 mål.
Dortmund vant begge kampene mot Leverkusen forrige sesong, 3-2 hjemme og 4-2 borte! Oddsen er slik: H 2.95, U 3.50 og B 1.95. Vi går for varianten Erling Braut Håland scorer og Dortmund vinner til 3.00 i odds. Kampstart kl 1830.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Lyst til å levere inn dagens tippekupong?

Sjekk dagens pott: