Hordalandsfotball

Oddstips 9.februar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Denne søndagen byr på mye god fotball . Det spilles i de fleste europeiske ligaer på høyeste nivå. Eneste unntaket er kanskje Premier League der det er bare noen få kamper pga vinterpause. Vi skal se på en av kampene i Premier League.

Sheffield United – Bournemouth (Over 2,5 mål) Over 2.10
Nykommer Sander Berge vil kanskje bli å finne på banen sammen med en annen nordmann, Joshua King som forhåpentligvis er tilbake fra skade. Med sine 7 gule kort, har John Fleck flest på Sheff Utd. Jefferson Lerma har flest på Bournemouth med 9 kort. For et år siden lå Bournemouth på 10.plass med 33 poeng. Nå er de på 16.plass med 26 poeng. Bournemouth har spilt 3 bortekamper på rad med tap. Hjemmelaget ligger på 6 plass med 36 poeng. Oddsen på kampen: H 1.72, U 3.45 og B 4.85. Her tror vi Sheffield United vinner , men vi ønsker litt bedre odds og satser på at det blir mer en 2.5 mål i kampen og det til 2.10 i odds. Kampstart kl 1500.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ukens Lykkespill:

Lyst på litt Flax i hverdagen: