Hordalandsfotball

Oddstips 15.februar

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Fin treff på fredagens spill. Nå endelig helg og et meget bra utvalg på fotballen på langoddsen. Premier League er ikke helt i gang igjen, men i de fleste land med fotball på denne årstiden så er det full fart. Vi skal se på et oppgjør i England i Championship.

1. Derby County – Huddersfield Town H 1.95
Derby på 13.plass, Huddersfield på 20.plass. På hjemmebane har ikke Derby tapt for Huddersfield i sine 6 siste møter. Derby har vunnet 5 hjemmekamper på rad. For et år siden lå Derby på 7.plass med 51 poeng. Nå er de på 13.plass med 43 poeng. Laget har nok fått et løft etter at Wayne Rooney kom til klubben. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.10 og B 3.35. Her går vi for en hjemmeseier til 1,95 i odds. Kampstart kl 1600.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens tips til Tippekupongen:

Sjekk dagens pott: