Hordalandsfotball

Hvordan kan du hjelpe ditt idrettslag?

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset

Alle har nok fått med seg at det er vanskelige tider for idretten. Du som spiller for en klubb, har en sønn eller datter som er engasjert, ser nabobarna glede seg over idretten eller bare er opptatt av idrett. Her er små tips til hvordan du kan hjelpe idrettslaget ditt i denne perioden. Hele samfunnet er tjent med at vi har sterke, solide og aktive idrettslag også etter denne krisen:

1. Meld deg inn i ditt lokale idrettslag. Bli medlem i akkurat din lokale klubb i dag og støtt den aktiviteten ditt lag har. Gjør det selv om du ikke aktivt bruker deg av tilbudet til idrettslaget.

Her finner dere en liste over klubbene i Hordaland: https://www.fotball.no/fotballdata/klubb/?d=10

2. Bli grasrotgiver til akkurat ditt lokale idrettslag. Da støtter du klubben i ditt hjerte med noen kroner hver gang du leverer en langodds eller en Lotto-kupong. Kun 2 av 3 spillere hos Norsk Tipping er registrert som grasrotgiver. Det tar deg to minutter, koster deg ingenting, men kan gjøre en forskjell for din klubb. Støtt ditt lag i dag!

Du finner din klubb her: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

3. Følg din klubb i sosiale medier. Følg laget i ditt hjerte på Facebook og Instagram. Lik og del gjerne saker som akkurat ditt idrettslag legger ut. Det gir klubbene bedre synlighet. Det kan hjelpe klubbene å nå ut til kommende sponsorer når vi kommer oss tilbake til normalen igjen om litt.

4. Betal kontigenten din i dag! Har du ikke betalt kontigent enda, utestående fra i fjor? Betal inn i dag og hjelp klubbene med likviditeten.

Takk for at du støtter ditt lokale idrettslag i denne perioden!

Redaksjonen – Hordalandsfotball