Hordalandsfotball

Noen spillalternativer

  • Odd Løvset
Foto: Odd Løvset


Det er lite eller ingenting som skjer på idrettsfronten i disse dager. Om du derimot ønsker å levere inn et spill og opprettholde enn viss spenning denne lørdagen, så er det noen fine pengepotter som skal ut. Ved å levere inn kupongene her, så støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid. I tillegg vil du som grasrotgiver støtte ditt lokale idrettslag med sårt tiltrengte kroner i denne perioden.

Bonuspott på tippekupongen
Det er 3.3 millioner å jakte på denne lørdagen i bonuspotten på tippingen. Det er derimot 12 kamper som skal trekkes, så dermed blir det litt tilfeldige resultater, men det kan bli en fin sum med den potten på toppen.

Lotto
Det er selvsagt penger  dagens lotto også. Nye millioner skal deles ut, men skal du vinne, så må du spille.

Flax
Om du føler deg heldig, så er det selvsagt også muligheten til å skrape frem sine vinnertall gjennom Flax-spillet eller andre spill hos Norsk Tipping.