Hordalandsfotball

Oddstipps 12.mars

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Torsdag og nye muligheter på langoddsen. Euroligaen er i full gang og idag er det åttendedelsfinalene og første kamp der. Noen seriekamper på øverste nivå finnes også, men ikke mange.

Olympiakos – Wolves U 3.05
Vi velger en kamp mellom Olympiakos Piraeus – Wolverhampton Wanderers. Olympiakos slo ut Arsenal i sekstendedels finalen mens Wolves slo ut Espanyol. Begge lag med noenlunde lik formutvikling. Men så er det vekting av de to ligaene de spiller i da som må gjøres og det er vel liten tvil om at Premiere League rangeres foran den greske serien. Olympiakos vil nok dra fordel av hjemmebane. Oddsen på kampen: H 3.25, U 3.05 og B 2.10. Vi går for at Wolves klarer en uavgjort her til 3.05 i odds. Kampstart kl 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: