Hordalandsfotball

Oddstips 1.mars

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Ny måned og nye innsatser. Denne søndagen byr på mye bra fotball på langoddsen. En del profilerte kamper går av stabelen. Vi skal se på et toppoppgjør i spansk fotball denne søndagen.

Real Madrid – Barcelona B 2.75
«El Clasico» er kampen mellom Real Madrid og Barcelona. Bare to poeng skiller de to lagene i toppen av La Liga. Karim Benzema er toppscorer på Real Madrid med 13 mål. Lionel Messi har scoret flest for Barcelona med sine 18 mål. Real Madrid sin hjemmestatistikk denne sesongen: 8-4-0. Med sine 9 gule kort, har Casemiro flest på Real Madrid. Gerard Pique har flest på Barcelona med 10 kort. Det har buttet litt i mot for hjemmelaget i det siste og det kan bli utslagsgivende i dette oppgjøret. Oddsen på kampen: H 2.20, U 3.40 og B 2.75. Vi går for en B her til 2.75 i odds på Barcelona seier.
Kampstart kl 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ukens lykkepotter: