Hordalandsfotball

Oddstips 11.mars

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Eirik Gudmundsen


Det ble tredje dag på rad med treff på langoddsen tirsdag. I dag er et litt magert utvalg på langoddsen. Noen enkelt kamper på høyeste liga nivå går i dag og selvfølgelig et par oppgjør i Champions League. I Champions League er det returoppgjør som står på programmet. Det er også en meget pen pott å vinne i Lotto denne dagen.

Liverpool – Atletico Madrid (resultat 2-0) 6.00
Liverpool tar i mot Atletico Madrid og PSG tar i mot Borussia Dortmund. Vi velger kampen mellom Liverpool og
Atletico Madrid som vår kamp. Atletico Madrid er uten tap på sine 6 siste kamper. Resultat i første kamp: Atletico Madrid – Liverpool 1-0. Liverpool har vunnet 11 hjemmekamper på rad. Dette ligger an til å bli en thriller av dimensjoner. Oddsen på kampen: H 1.55, U 3.70 og B 6.25. Skal Liverpool klare dette må de vinne med 2-0 for å gå videre. Vi velger en 2-0 seier til Liverpool som vårt tips til 6.00 i odds. Kampstart kl 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: