Hordalandsfotball

Oddstips 13.mars

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


I dag er det fredag den 13. Føler du deg heldig ? Da kan det kanskje være lurt å legge inn en rekke eller to på Eurojackpot. Det er bare 628 millioner i førstepremiepotten og for den summen kan man kjøpe seg et kanskje et flyselskap. I fotballverden er det ikke helt det store utvalget. Det går en del kamper i Frankrike , England , Tyskland og Skotland på nivå 2 denne dagen.

Fulham – Brentford H 2.55
Vi ser på oppgjøret mellom Fulham og Brentford i engelsk Championship. Hjemmelaget på 3 plass og lukter opprykk. 4 poeng bak ligger Brentford og henger med i Playoff. På hjemmebane har ikke Fulham tapt for Brentford i sine 3 siste møter. Fulham er uten tap på sine 4 siste kamper. For et år siden lå Brentford på 14.plass med 49 poeng. Nå er de på 4.plass med 60 poeng. Oddsen på kampen: H 2.55, U 3.05 og B 2.45. Vi går for en hjemmeseier til Fulham til 2.55 i odds. Kampstart kl 2045.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: