Hordalandsfotball

Oddstips 2.mars

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Trond Gausemel


Mandag, ny uke og nye muligheter på langoddsen. Ikke helt det store utvalget av fotballkamper, men noe finnes da.
Noen kamper i toppdivisjonene i Danmark , Østerrike , Portugal og Italia kan jo være mulige objekter. Vi har og en kamp i den engelske FA cupen mellom Portsmouth – Arsenal.

Portsmouth – Arsenal (Begge scorer) H 1.72
Portsmouth har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper mot Arsenal. Portsmouth har ikke tapt noen av sine 19 siste hjemmekamper. Arsenal har ikke tapt på sine 10 siste bortekamper. Det begynner å dra seg til nå og et trofe kan være greit å ta med seg for Arsenal etter at de ble slått ut av Euroligaen nylig. Oddsen på kampen: H 6.40, U 4.40 og B 1.37. Vi går for en bedre odds der begge lag scorer til 1.72 i odds. Kanskje ikke all verden, men burde være rimelig sikker. Finn gjerne en annen kamp og kombiner med for å få enda høyere odds. Kampstart kl 2045.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk neste pott: