Hordalandsfotball

Oddstips 3.mars

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Tirsdag og nye muligheter på langoddsen. Utvalget er bra i dag, engelsk FA cup, en del skotsk fotball, tysk cup med Bayer Munchen og litt Serie B fra Italia. Husk også å sikre deg et lodd i ukens lottspill. Store potter i vente til de heldige.

Chelsea – Liverpool U 3.45
Vi velger FA cup oppgjøret mellom Chelsea og Liverpool som vår kamp. Etter tapet for Watford så stilles det spørsmål med Liverpools form . kanskje vi får et svar i denne kampen. Chelsea har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot Liverpool. I de siste 35 møtene når Chelsea spiller hjemme, har de vunnet 16, det har blitt 11 uavgjort, mens Liverpool har vunnet 8. Målforskjellen er 45-28 i favør Chelsea. Men dette er cup og alt kan skje. Oddsen på kampen:  H 2.25, U 3.45 og B 2.70. Vi tror at det blir en U til 3.45 . Kampstart kl 2045.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: