Hordalandsfotball

Oddstips 4.mars

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Onsdagens fotball består av en del cup spill rundt om i Europa. Det er vel stort sett bare i Skottland at man har serierunde denne dagen. Ikke glem at det er Viking lotto i dag med bare 89 millioner i første premiepotten. Men cupspill kan gi noen gode odds og vi skal til en kamp i den spanske Copa del Rey .

Mirandes – Real Sociedad B 1.75
Returoppgjøret mellom Mirandes og Real Sociedad. Første oppgjøret endte med 2-1 til RS. Mirandes har ikke vunnet noen av sine 6 siste kamper. Mirandes har ikke tapt noen av sine 18 siste hjemmekamper. R. Sociedad har vunnet 5 kamper på rad. Så Martin Ødegårds mannskap er i støtet for tiden og bør kunne slå dette laget fra en lavere divisjon.
Mirandes satser nok på at hjemmebane fordelen skal slå til. Oddsen på kampen: H 3.75, U 3.65 og B 1.75. Vi satser på borteseier og cupfinale på Martin Ødegårds lag til 1.75 i odds. Kombiner gjerne med en annen kamp for bedre odds. Kampstart kl 2100.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ut dagens pott: