Hordalandsfotball

Oddstips torsdag 5 mars.

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Hyggelig treff på lagoddsen onsdag. Det er et noe magert utvalg med fotball på langoddsen denne torsdagen. Det er stort sett cup spill rundt i Europa som preger bildet denne dagen også. Så vi går til en kamp i den engelske FA-cupen.

Derby County – Manchester United (Scorer Fernandes) Ja 2.50
Man Utd er uten tap på sine 8 siste kamper. Derby har ikke tapt noen av sine 7 siste hjemmekamper. Man Utd har ikke tapt på sine 5 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 5.50, U 3.95 og B 1.47. Vi ønsker en litt bedre odds så vi satser på at Bruno Fernandes scorer. Gjør han det kan man innkassere på en odds til 2.50 som står seg som singel. Kampstart kl 2045.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott til morgendagens Lotto: