Hordalandsfotball

Oddstips 23.mai

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Ny runde i tyske Bundesliga denne lørdagen. I forrige runde fikk vi klaff og vi satser på at denne runden også gir noen gevinster.

VfL Wolfsburg – Borussia Dortmund (Braut scorer, Dortmund vinner ) B 2.30
VfL Wolfsburg – Borussia Dortmund, et av de store oppgjørene i ligaen. Hjemmelaget på 6.plass med 39 poeng, bortelaget på 2.plass med 54 poeng. Wolfsburg har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot Dortmund. Wolfsburg sin hjemmestatistikk denne sesongen: 4-6-3. Wout Weghorst er toppscorer på Wolfsburg med 11 mål. Jadon Sancho har scoret flest for Dortmund med sine 14 mål. Oddsen på kampen: H 4.00, U 3.65 og B 1.70. Vi tror at Borussia ikke feiler i dette oppgjøret og tar alle poengene. Litt lavt odds på borteseier, så vi går for samme variant som sist. Erling Braut Håland scorer og Borussia vinner. Det gir 2.30 i odds. Kampstart kl 1530.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens pott:

Sjekk ut dagens Tippetips: