Hordalandsfotball

Oddstips 26.mai

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Av de store ligaer er det bare Bundesliga som er i gang . Danskene følger snart på. Det finnes noen godbiter i denne runden i Bundesliga og vi skal se på oppgjøret i toppen.

Borussia Dortmund – Bayern Munchen U 3.80
Vi ser på oppgjøret mellom Borussia Dortmund og Bayern Munchen. Bortelaget på førsteplass og har 61 poeng. Hjemmelaget på andreplass med 57 poeng. Dette er vel den kampen som Dortmund er nødt til å vinne om de skal ha en sjanse på ligaseier i år. Jadon Sancho er toppscorer på Dortmund med 14 mål. Robert Lewandowski har scoret flest for Bayern München med sine 27 mål. Dortmund har vunnet 6 hjemmekamper på rad. Bayern München har vunnet 8 kamper på rad. Oddsen på kampen er: H 3.30, U 3.80 og B 1.83. Vi går for en U her til 3.80 i odds. Bayern München vil være fornøyd med dette resultatet, da det betyr at avstanden til dagens motstander opprettholdes.
Kampstart kl 1830.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens pott: