Hordalandsfotball

Oddstips 28.mai

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det lysner litt vedrørende utvalget på langoddsen i disse dager. Tjekkisk serie i gang igjen, og nå følger også danskene etter. I Premier League starter de med kontaktfotball og da bør seriespillet ikke være langt unna. I dagens forslag ser vi på et oppgjør i den danske Superligaen

AGF Aarhus – Randers H 2.15
Århus ligger på 3.plass med 40 poeng, ledet av en kjenning fra Norge, David Nielsen. Randers ligger på 7.plass med 34 poeng. De seks øverste lagene på tabellen spiller mesterskapserie i år. Patrick Mortensen er toppscorer på Aarhus med 10 mål. Marvin Egho har scoret flest for Randers med sine 6 mål. Aarhus sin siste hjemmeseier mot Randers var i 2015. I de siste 15 møtene når Aarhus spiller hjemme, har de vunnet 2, det har blitt 5 uavgjort, mens Randers har vunnet 8. Målforskjellen er 22-15 i favør Randers. Oddsen på kampen: H 2.15, U 3.10 og B 3.10. Vi stoler på at David Nielsen sitt mannskap dobler innsatsen vår til 2.15 i odds. Kampstart kl 1900.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens pott: