Hordalandsfotball

Oddstips 30.mai

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Lørdag og et brukbart utvalg på langoddsen omsider. Gårsdagens tips gikk greit inn for de som satset på det. Øverste serie for damene i Tyskland har startet igjen denne helgen også. Vi skal se på et oppgjør i den tyske Bundesliga i dag.

Wolfsburg – Eintracht Frankfurt H 1.90
Oppgjøret mellom VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt. hjemmelaget på 6.plass med 42 poeng, bortelaget på 14 plass med 29 poeng. Wolfsburg sin hjemmestatistikk denne sesongen: 4-6-4. Wout Weghorst er toppscorer på Wolfsburg med 11 mål. Martin Hinteregger har scoret flest for Eintracht Frankfurt med sine 8 poeng. Eintracht Frankfurt har ikke vunnet noen av sine 5 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 1.90, U 3.45 og B 3.40. Det er ganske stor forskjell på lagene her og vi går for sikkerhet og nesten dobling av innsatsen med hjemmeseier til 1.90 i odds. Kampstart kl 1530.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens tippetips:

Dagens pott: