Hordalandsfotball

Oddstips 31.mai

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Søndag og nye muligheter på langoddsen. Vi skal til tysk Bundesliga i dag også. I toppen er det Bayern Munchen som regjerer og det skal mye til for at de ikke blir mester i år. Men det er en del lag lenger ned på tabellen som og kan gi oss litt å spille på.

Borussia Mönchengladbach – Union Berlin (hcp Pause/Slutt) H/H 2.20
Vi skal se på oppgjøret mellom Borussia Mönchengladbach – FC Union Berlin. Hjemmelaget på 5.plass med 53 poeng. Bortelaget er på 13.plass med 31 poeng. Union Berlin har ikke vunnet noen av sine 6 siste kamper.
Alassane Plea er toppscorer på Borussia MG med 9 mål. Sebastian Andersson har scoret flest for Union Berlin med sine 11 mål. Union Berlin har spilt 3 bortekamper på rad med tap. Oddsen på kampen: H 1.47, U 3.90 og B 5.70. Dette er en kamp som Mönchengladbach bør vinne greit. Men odds på hjemmeseier litt for lav så vi går for handikap spillet H/H, hjemmelaget leder til pause og vinner kampen til 2.20 i odds. Kampstart kl 1530.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Ukens lykkespill: