Hordalandsfotball

Oddstips fredag 29 mai.

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Det nærmer seg helg og et mer rikholdig utvalg på langoddsen. Vi skal denne fredagen se på et oppgjør i den Danske Superligaen.

Silkeborg – Nordsjælland (pause/slutt) B/B 2.40
Kampen mellom Silkeborg og Nordsjælland. Hjemmelaget ligger desidert i nedrykksposisjon med 15 poeng nå ved oppstarten etter koronapausen. Bortelaget er med sin 5 plass og 38 poeng med i gruppen på 6 lag som skal spille sluttspill. Med sine 7 gule kort, har Svenn Crone flest på Silkeborg. Mads Dohr Thychosen har flest på Nordsjælland med 6 kort. Nordsjælland er uten tap på sine 5 siste kamper. Nordsjælland har ikke tapt på sine 5 siste bortekamper. Oddsen er slik: H 4.50, U 3.90 og B 1.55. Litt for lavt odds på borteseier så vi velger en annen variant. Vi tror Nordsjælland leder til pause og vinner kampen til 2,40 i odds. Kampstart kl 1900.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Sjekk dagens pott: