Hordalandsfotball

Oddstips lørdag 16 mai

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Etter langt fravær med gode oddstips, prøver vi oss igjen . Vi tok aldri opp tråden med Hviterussisk fotball og
e-sport oppgjør. Nå starter Bundesliga med kvalitetsfotball opp igjen og her kommer dagens tips. Tipsene vil ikke komme hver dag, men når vi mener det er noen godbiter å sette kroner på.

Borussia Dortmund – Schalke 04 (Haaland scorer + vertene vinner) H 2.25
Borussia Dortmund mot Schalke 04. Et oppgjør mellom nummer to på tabellen og nummer seks. Borussia røk ut av Mesterligaen og har nå den hjemlige serien å konsentrere seg om. Det gjelder å henge med der i toppen for å kvalifisere seg til neste års mesterliga. Odds er slik H 1.45, U 3.95 og B 5.95. Noe svak odds på hjemmeseier, så vi velger en annen variant, Erling Braut Haaland scorer og Dortmund vinner til 2.25 i odds. Vi regner med at han er såpass sugen på å score nå at denne går greit inn.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott:

Lyst på et spill på Tippekupongen. Se tipsene her: