Hordalandsfotball

Oddstips mandag 18 mai

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Gårsdagens tips gikk ikke helt inn, men vi prøver nytt. Senere denne uken , på torsdag så starter dansk eliteserie opp igjen , så det blir litt mer å velge i. En Bundesliga kamp denne mandagen, Werder Bremen mot Leverkusen.

Werder Bremen – Bayer Leverkusen (Pause/slutt) B/B 2.60
Hjemmelaget nest sist på tabellen med 18 poeng. Bortelaget på 5 plass med 47 poeng. Werder Bremen har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper. Leverkusen har ikke tapt på sine 4 siste bortekamper. Werder Bremen sin hjemmestatistikk denne sesongen: 1-2-8. Odds er slik: H 4.35, U 3.60 og B 1.65. Noe lav odds på borteseier så vi går for en annen variant. Hvis Bayer Leverkusen leder til pause og vinner til slutt så gir det 2.60 i odds. Vi går for den. Kampstart kl 2030.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: