Hordalandsfotball

Oddstips søndag 17 mai

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Det ble en pen gevinst lørdag på langoddsen, og det er mulig å tjene seg noen kroner på nasjonaldagen også. Bundesliga er i full gang og det blir spennende og se om alle lag har formen inne etter en lang pause.

Køln – Mainz H 1.82
FC Køln møter FSV Mainz 05 i sitt første oppgjør etter pausen. Det er nummer 10 og nummer 15 på tabellen som møtes her. På hjemmebane har ikke Köln tapt for Mainz i sine 9 siste møter. Mainz sin bortestatistikk denne sesongen: 4-0-8. Jhon Cordoba er toppscorer på Köln med 10 mål. Robin Quaison har scoret flest for Mainz med sine 12. Odds er slik: H 1.82, U 3.45 og B 3.65. Vi går for en hjemmeseier til Køln og 1.82 i odds. Ikke helt det store, men kan gi en sikker og grei inntjening. Kampstart kl 1530.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Ukens kommende lykkespill:

Klar for litt Flax på nasjonaldagen?