Hordalandsfotball

Bruk av bilder

  • Odd Løvset
Foto: Ann-Kristin Røsbø

Vi ser at det er mange som deler våre bilder. Det er kjekt at bildene vi tar er av interesse og dere ønsker å dele dem med venner og kjente. Uheldigvis ser vi at det er litt for mange som deler bilder uten å oppgi fotograf og/eller Hordalandsfotball. For oss er det viktig at de som deler i det minste gjør det.

Vi investerer mye tid og penger på å gjøre bildene så bra som mulig, så derfor ber vi dere alle å oppgi  hvor bildene kommer fra. Vår policy har så langt vært at spillere og klubber kan dele bildene privat eller på egen hjemmeside mot at de oppgir fotograf og Hordalandsfotball.( Eks: Trond Gausemel, Hordalandsfotball) Bildene kan ikke brukes kommersielt mot egne sponsorer eller i andre forbindelser uten samtykke. Ta kontakt med redaksjonen på odd@hordalandsfotball.no om det er noe du/dere lurer.