Hordalandsfotball

Oddstips 6.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Lørdag og nye muligheter på Langoddsen. Det er et brukbart utvalg med kvalitetsfotball også denne helgen. Vi skal til Tyskland igjen og se på et oppgjør i Bundesliga.

Borussia Dortmund – Hertha Berlin (Pause/slutt) U/H 3.75
Dortmund ligger andre plass med 60 poeng. De tar nok ikke igjen Bayern München, men ligger an til en sikker plass for spill i Champions League. Hertha Berlin ligger på 9.plass med 38 poeng. De har hatt en oppadgående kurve og bør sikte seg inn på en plass blant de 6 beste, bare fire poeng unna, og dermed for spill i Europa. På hjemmebane har ikke Dortmund tapt for Hertha i sine 6 siste møter. Hertha har ikke tapt på sine 4 siste bortekamper. Dortmund sin hjemmestatistikk denne sesongen: 10-3-1. Oddsen på kampen: H 1.32, U 4.75 og B 6.75. Vi går for en variant der det står U til pause og Dortmund vinner til 3.75 i odds. Slår den inn så er lørdagskosen sikret. Kampstart kl 1830.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk Arne Scheies tippetips:

Dagens pott: