Hordalandsfotball

Oddstips 1.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Gårsdagens tips gikk greit inn med ledelse til pause og seier til Borussia Mønchengladbach i tysk Bundesliga. Vi prøver oss på en ny kamp fra Bundesliga

1. FC Köln – RB Leipzig (Pause/slutt) B/B 2.25
FC Køln ligger på 11.plass med 34 poeng, RB Leipzig ligger på 5.plass med 55 poeng. Köln har ikke vunnet noen av sine fire siste kamper. Jhon Cordoba er toppscorer på Köln med 11 mål. Timo Werner har scoret flest for RB Leipzig med sine 24 mål. RB Leipzig har ikke tapt på sine 5 siste bortekamper. Oddsen på kampen:  H 5.00, U 4.25 og B 1.48. Lav odds på borteseier så vi går for en annen variant. Vi spiller RBL eipzig leder til pause og vinner til 2.25 i odds. Kampstart kl 2030.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk ukens lykkespill: