Hordalandsfotball

Oddstips 10.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Onsdag og nye sjanser på langoddsen. I dag er det også Vikinglotto med hele 59 mill i førstepremiepotten. Vi skal se på en kamp i den danske cupen denne onsdagen.

AaB – AGF Aarhus B 2.55
Dette er semifinale og det står litt på spill her. Av de to lagene så er det vel Århus som har hatt den beste form-utviklingen. Men så er det dette med hjemmebane fordel som også teller med her, selv uten tilskuere. Begge lag er med videre i mestersluttspillet med de 6 beste lagene. Oddsen på kampen: H 2.50, U 3.10 og B 2.55. Vi går for en borteseier her til 2.55 i odds. Århus har hatt en bedre form og vi tror det blir utslagsgivende. Kampstart kl 2040.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens pott: