Hordalandsfotball

Oddstips 13.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Lørdag og nye muligheter på langoddsen. Flere og flere land åpner opp for spill i sine respektive øverste divisjoner.
Så også i Spania der La Liga startet på fredag. Vi velger en av kampene i La Ligasom vårt oppgjør denne lørdagen.

Mallorca – Barcelona (Spesial) Barcelona scorer i begge omganger odds 1.80
Mallorca på 18 plass med 25 poeng, farlig nær bunnen. Barcelona på 1.plass med 58 poeng. Ante Budimir er toppscorer på Mallorca med 9 mål. Lionel Messi har scoret flest for Barcelona med sine 19. Med sine 7 gule kort, har Salva Sevilla flest på Mallorca. Gerard Pique har flest på Barcelona med 11 kort. Mallorca har ikke vunnet noen av sine 6 siste kamper mot Barcelona. Det er vel ingen tvil hvordan dette kommer til å gå i denne kampen. Oddsen på kampen er slik: H 8,80, U 5,30 og B 1,25. Vi velger en annen variant, Barcelona scorer i begge omganger til 1,80 i odds. Kampstart kl 2200.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk helgens tippetips:

Sjekk dagens pott: