Hordalandsfotball

Oddstips 14.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Lørdagens ga oss en flott gevinst med over to ganger pengene på Barcelona. I dag er det søndag og nye muligheter på langoddsen. Et brukbart utvalg med fotball på høyt nivå. Vi vender blikket mot Spania og La Liga igjen og ser på oppgjøret mellom Real Sociedad og Osasuna.

Real Sociedad – Osasuna (Pause/Slutt) H/H 2.45
Ødegårds klubb Real har gjort det bra og ligger på 4 plass med 46 poeng mot Osasuna på 11 plass med 34 poeng. Willian Jose er toppscorer på Real Sociedad med 9 mål. Ezequiel Avila har scoret flest for Osasuna med sine 9 scoringer. R. Sociedad har vunnet 7 hjemmekamper på rad. Målet til Sociedad i år må vel være å kvalifisere seg til mesterliga spill til neste år. På hjemmebane har ikke R. Sociedad tapt for Osasuna i sine 7 siste møter. Oddsen på kampen: H 1.65, U 3.65 og B 4.50. Litt for lav odds på hjemmeseier så vi velger en variant med at Real leder til pause og vinner kampen til 2.45 i odds. Kampstart kl 2200.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens tippetips. Frist 15.55

Sjekk ut ukens lykkespill: