Hordalandsfotball

Oddstips 15.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Ingen treff på kveldskampen søndag. Nå er det mandag og ny muligheter på langoddsen. Vi velger en kamp på øverste svenske nivå, Allsvenskan denne fine junidagen.

Helsingborg – Varbergs BoIS  U 3.35
De er nå kommet i gang igjen og vi skal se på kampen mellom Helsingborg IF – Varbergs BoIS FC. Bortelaget er nyopprykket og klar for øverste nivå. De har gjort det bra i treningskamper før starten her. Oddsen på kampen: H 1.85, U 3.35 og B 3.50. Nyopprykkede lag får ofte en bra start og vi går for en U her på bortebane til 3.35 i odds.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott:

Sjekk kommende potter på lykkespill: