Hordalandsfotball

Oddstips 16.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Ann-Kristin Røsbø


Tirsdag og nye muligheter på Langoddsen. Endelig starter Eliteserien for herrene igjen. Og igjen det gjør at utvalget
blir bedre og bedre uke for uke. Vi ser på oppgjøret mellom Viking og Bodø Glimt i dag.

Viking – Bodø/Glimt H 2.35
Viking har ikke tapt noen av sine 13 siste hjemmekamper. Bodø/Glimt har spilt 3 bortekamper på rad med tap. De 3 siste kampene til Bodø/Glimt har endt med tap. Oddsen på kampen er:  H 2.35, U 3.50 og B 2.75. Vi satser på en hjemmeseier til Viking til 2,35 i odds ut i fra formutviklingen i treningskampene. Men Bodø Glimt kan overraske . Det er vanskelig å få tendensene helt riktig før det har blitt spilt noen kamper. Kampstart kl 1800.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens pott: