Hordalandsfotball

Oddstips 17.juni

  • Eirik Gudmundsen
Foto: Odd Løvset


Endelig er ventetiden over for de som har savnet Premiere League. I dag starter det opp igjen. Hvordan formen til de forskjellige lagene er etter så lag tid kan bli en utfordring i tips verden.

Aston Villa – Sheffield United B 2.20
I dag ser vi på kampen Aston Villa – Sheffield United. Hjemmelaget langt ned i sumpen på 19 plass med 25 poeng. Bortelaget med 43 poeng og 7 plass. Sheffield Utd er uten tap på sine 6 siste kamper. De 5 siste kampene til Aston Villa har endt med tap. Sheffield Utd har en seiersrekke på 3 kamper på bortebane. Oddsen på kampen er: H 3.10, U 3.30 og B 2.20. Man må regne med at alle lagene nå har skadefrie spillere. Vi går for det sikre i denne kampen og satser på seier til Sheffield United til 2,20 i odds. Ønsker man å være mer dristig kan den doble B/B til 3,70 kanskje
være noe å prøve. Kampstart kl 1900.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Sjekk dagens pott: